Ondernemingen

Ondernemingen

Ondernemingen

Ondernemingen genieten het comfort van een hotel-restaurant en van 2 zalen met een capaciteit van 30 en van 80 personen. Het hotel ontvangt regelmatig directeurs, kaderleden en werknemers voor professionele verblijven.

Op doorreis

Ons hotel wordt erg gewaardeerd voor wie op doorreis is: een formule « kamer + ontbijt+ avondmaal » van wisselende duur: 1 dag, 2 dagen, een of meer weken...

Heel wat ondernemingen die in contact staan met de plaatselijke bedrijven sturen regelmatig hun kaderleden, vertegenwoordigers en werknemers naar Les Myrtilles.

Personeelsfeesten

Met de 2 zalen en het restaurant La Table de Marie verloopt uw personeelsfeest in optimale omstandigheden. Neem gerust met ons contact op. Wij werken dan graag een voorstel op maat van uw behoeften uit.

Seminaries en incentives

Naast de hotelfaciliteiten kunnen wij uw verblijf organiseren in samenwerking met een plaatselijke onderneming die zich toelegt op bedrijfsincentives. U kunt er zeker van zijn dat er in uw firma nog lang zal worden gesproken over dat seminarie in... Les Myrtilles!

Vraag onze forfaitvoorstellen: studiedag, seminaries, residentiële of semi-residentiële seminaries!